Onze tochten

 

Zondag 31 oktober 2021

29e Frontieretocht in Watou

 

 

Startplaats ligt pal aan de grens met Frans-Vlaanderen, ideaal om soms flirtend over de Schreve van Frans-Vlaanderen te gaan. Brouwers- en kunstdorp Watou, Smouthoukpad, Warandepad, het Helleketelbos. Aanrader als je houdt van rust, gezonde lucht, natuur in herfsttooi!

Er worden afstanden voorzien tussen 7 en 28 km, waarvan minstens één toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.

Startplaats:   OC De Bollaard

                   Winnezeelestraat 18

                   8978 Watou

Woensdag 16 februari 2022 

16e Rookoptocht in Reningelst

 

Telkens een hertekende rustige wandeltocht in en om Reningelst en naar gehucht De Brabant (op grondgebied Westouter). Lichtgolvend parcours tussen Poperinge en Heuvelland met ommetje over de Franse grens. Ruime verzorgde rustpost.
Er worden afstanden voorzien tussen 5 en 24 km zodat er voor elk wat wils is, waarvan minstens één toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens

Startplaats:    Zaal Rookop

                     Heuvellandseweg 1B

                     8970 Reningelst

zondag 10  april 2022

31e Hoppelandtocht Poperinge

Echte aanrader voor wie houdt van gezonde lucht, natuurschoon en het goede leven! De Groene Ruimtewandeling, speelbos, stadspark Poperinge, Quintens wandelpad, Molenwegelpad, unieke hoppestreek, wandelgebied 't Reepje. Ruime verzorgde rustposten.

 

Startplaats:   Sint-Janscollege

                    Burgemeester Bertenplein 32

                    8970 Poperinge

Donderdag 21 juli 2022

36e Witsoonetocht Krombeke

Zeer rustige wandelwegen door Bardelenbos en omgeving, de Sint-Sixtusabdij van Westvleteren en het Sint-Sixtuswandelpad. Grotere afstanden trekken door het Loviedomein met het bos 't Jagershof, gehucht 't Vogeltje. Wandelplezier in het Hoppeland!

 

Startplaats:   OC De Bampoele

                      Andreas Verbrigghestraat 1

                      8972 Krombeke