top of page

Vind hier alle nieuwtjes

3-7-2023

 

Het nieuwe clubblad werd online geplaatst, hierin worden heel wat nieuwtjes gedeeld, waaronder:  het verslag van onze Hoppelandtocht op zondag 9 april 2023 door Frans D'Haeyere, een voorstelling van onze driedaagse busreis naar de Belgische Ardennen en Groothertogdom Luxemburg van 10 tot 12 september 2023 en wat info over onze 1-dags busreis naar Beloeil (Henegouwen).

Ons clubfeest gaat dit jaar door op zaterdag 18 november 2023, hou deze datum alvast vrij in je agenda,

 

Momenteel telt de club 286 leden.

 

Vragen, suggesties, wandelervaringen, uitslagen, enz…laat het ons weten,

doormailen mag ook:

huyghe.erik@telenet.be of secretaris@witsoonestappers.be.

 

1-1-2023

Vind vanaf  vandaag meer info over de parcours van de komende Rookoptocht in Reningelst op 15 februari 2023 onder de rubriek kalender.

De foto's van ons clubfeest op 19 november 2022 werden opnieuw online geplaatst.

26-12-2022

De Witsoonestappers  wensen alle wandelaars alvast een leuk 2023 met veel veel vriendschap en veel wandelplezier toe!

31-10-2022

Onze Frontieretocht in kunstdorp Watou op zondag 30 oktober 2022 kon maar liefst 1264 wandelliefhebbers bekoren.   

We konden ook rekenen op 42 medewerkers om onze 3 verzorgde rustposten te bemannen.   Bij deze wensen wij dan ook al onze medewerkers nog eens oprecht te bedanken voor hun harde inzet op onze 4 organisaties doorheen het jaar door .   Vrijwilligers zijn  een kostbaar goed.   Zonder vrijwillige medewerkers geen Rookoptocht, geen Hoppeland, geen Witsoonetocht, en ook geen Frontieretocht.

Door een tekort aan vrijwilligers zijn een aantal clubs verplicht organisaties vanaf 2023 te schrappen of  zelfs helemaal te stoppen met organiseren.   Dit kan telkens vastgesteld worden in Walking Magazine of in de wandelkalender.

• De wandelkalender 2023, Walking in Belgium, uitgave van WANDELSPORT VLAANDEREN is  uit:  in de winkel kost deze € 17, voor leden van Wandelsport Vlaanderen kan deze gekocht  worden voor € 8.

Gezocht: enthousiaste nieuwe medewerkers

Leve het wandelen!

Maar iedere organisatie vraagt inzet van bestuur en medewerkers. Om de toekomst van onze club veilig te stellen, willen we graag onze ploeg medewerkers verruimen. Ben je bereid om toe te treden tot onze toffe ploeg medewerkers, neem dan contact op: secretaris@witsoonestappers.be ofwel +32 472 21 27 01 (Erik) of bij een van de andere bestuursleden, alvast bedankt.

• Aan de leden die hun lidgeld hernieuwen voor 2023, geven we geen nieuwe lidkaart, maar wel een hernieuwingsbrief als betaalbewijs, de huidige PVC lidkaart blijft op die manier geldig. Samen met de brief krijg je ook het mutualiteitsattest 2023 (lidgeld komt in aanmerking voor volledige terugbetaling bj de meeste mutualiteiten). Dit attest is reeds ten dele ingevuld en moet door het lid aangevuld worden. Het is belangrijk dit attest pas in te dienen bij de mutualiteit vanaf 1-1-2023. Voor wie pas nu bij de club komt wordt een lidkaart afgedrukt (op de speciale lidkaartbrief), dat is een tijdelijke lidkaart. 1 à 2 Maanden na aanmelding krijgt het lid dan automatisch een PVC lidkaart opgestuurd vanuit Wandelsport Vlaanderen. Na ontvangst dient de voorlopige kaart vernietigd te worden.

• Ondanks de mindere inkomsten door het niet doorgaan van enkele van onze tochten in 2020 en 2021 blijft het lidgeld voor 2023 spotgoedkoop : € 15 voor volwassen / voor kinderen tot 12 jaar is  € 10, spotgoedkoop wanneer je het vergelijkt met de lidgelden van andere sportfederaties.   Dit kan volledig gerecupereerd worden via de meeste mutualiteiten.

10-2-2022

Met ons nieuw statuut als vzw gaat ook een nieuw bankrekeningnummer:  BE30 1030 7822 4811 

10-12-2021

Onze club is vanaf heden een vzw, dus de  naam van onze club is vanaf heden Witsoonestappers Krombeke vzw.

• Na het overlijden van onze voorzitter Bertin Ryckeghem heeft het clubbestuur unaniem beslist dat Martin Hommez de nieuwe voorzitter wordt.

Er is een nieuw clubkampioenschap sinds 1 januari 2022 in vervanging van het vroegere wisselbekerklassement. Clubs zullen onderverdeeld worden volgens ledenaantal. Meer informatie komt er nog later maar het bijzonderste zal zijn dat wanneer je gaat wandelen naar een georganiseerde wandeling, je punten kan sprokkelen voor je club: 1 punt voor een gewone tocht, 2 voor een bonustocht, 3 op een regionale wandeldag en 5 op een nationale wandeldag.

bottom of page